MORTENSAFTEN
Mortensaften
Den 10.11.24. kl.: 12.00-14.00 og 17.00-21.00
½ æble, agurkesalat samt andesauce.
Andesteg af Dansk land and med pillede kartofler
dertil hjemmelavet rødkål, brunede kartofler, svesker,
½ æble, agurkesalat samt andesauce.
Ris a la mande med kirsebærsauce
Pris pr. cou. kr. 388,00
(min. 2 cou. Bemærk! Der tages forbehold for prisændringer
(min. 2 cou. Bemærk! Der tages forbehold for prisændringer
Kun mod forudbestilling. Serveres også i dagene efter 10.11.24.)
JUL
Julebuffet på Fangel Kro & Hotel 2024
Der er mulighed for at booke eget lokale til Deres familie / firmajulefrokost i år. Nedenstående er der et par forslag til julebuffet.
Til de lidt større selskaber:
Julebuffet 1:
Stegt sild i lage
Æg og tomat
Fiskefilet med remoulade
Varmrøget laks med dilddressing
Lun leverpostej med bacon og champignon
Gammeldags æbleflæsk
Glaseret skinke med brunede kartofler og grønlangkål
Flæskesteg med hjemmelavet rødkål og surt
Medisterpølse med julesennep
Forskellige oste med frisk frugt og sylt
Ris a la mande med kirsebærsauce
Hjemmebagt rugbrød og franskbrød samt kiks og smør
Pris kr. 428,00 pr. cou. v/ min 25 cou. incl eget lokale
Julebuffet 2:
Stegt sild i lage
Æg og tomat
Fiskefilet med remoulade
Lun leverpostej med bacon og champignon
Tartelet med høns i asparges
Flæskesteg med hjemmelavet rødkål og surt
Medisterpølse med julesennep
Forskellige oste med frisk frugt og sylt
Ris a la mande med kirsebærsauce
Hjemmebagt rugbrød og franskbrød samt kiks og smør
Pris kr. 348,00 pr. cou. v/ min 20 cou. incl eget lokale
Julebuffet 3:
Hjemmerøget laks med appelsin – honing – nødder
Røget ørredfilet med æble fløde peberrod
Braiseret kalvetyksteg dertil sky af fonden, julekålsalat med bær, bagt kartoffelmos med bacon
Oksefilet med rodfrugtsauté, stegte kartofler, selleritimbale toppet med friteret selleri
Salat med appelsin, feta og granatæble
Ris a la mande med kirsebærsauce
Chokoladekage dertil is vendt i nødder
Juleostebord dertil frisk frugt, sylt og knækbrød.
Pris kr. 428,00 pr. cou. v/ min 25 cou.
Julebuffet 4:
½ æg med tomat
Lun leverpostej med bacon og champignon
Medister med grønlangkål og sennep
Ribbenssteg med rødkål og agurkesalat
Ost med julesylt
Ris a la mande med kirsebærsauce
Brød og smør
-
Pris kr. 298,00 pr. cou. v/ min 10 cou. >
Julebuffet 5:
½ æg pyntet med rejer
Pandestegt fiskefilet med remoulade og citron
Ribbenssteg med rødkål
Glaseret skinke med grønlangkål og sennep
Æbleflæsk
1 tartelet med høns i asparges
Oste med julesylt
Ris a la mande med kirsebærsauce
Brød og smør
-
Pris kr. 368,00 pr. cou. v/ min 10 cou. >
Kl.: 18.00 – 01.00:
Totaljulefrokostarrangement:
7 timers arrangement
Kl.: 18.00 – 01.00:
Øl, vand og vin ad libitum
Kaffe/the til desserten
Aspargessuppe til natmad
-
Pris kr. 895,00 pr. cou. v/ min 35 personer i eget lokale. >
Nedenstående serveres hver dag fra den 01.12. – 20.12.23. kl.: 12.00 – 15.00. mod forudbestilling senest dagen før – der kan forekomme lukkedage i perioden:
Juleanretning:
½ æg pyntet med rejer
Pandestegt fiskefilet dertil remoulade og citron
Ribbenssteg med rødkål og agurkesalat
Lun leverpostej med bacon og champignon samt rødbeder
1 tartelet med høns i asparges
Gl. dags æblekage
-
Pris kr. 318,00 pr. cou. v/ min 2 cou. >
Vi sammensætter også gerne et julearrangement efter Deres ønske.
VILDTAFTEN
Vildtaften 2024
Den 25.10.24. og 26.10.24 kl. 18.00
Cremet svampesuppe med ristet vildtkød
Bøgerøget dyrekølle med røræg
Vol au vent med kantarelcreme og fasan
Portvinsglaseret andebryst på toast toppet med jordskokkecreme og rysteribs
Braiseret sydfynsk dådyrkølle med tyttebær, surt og waldorfsalat samt brunede kartofler
Sojamarineret vildtandebryst i flødesauce dertil selleriflan og ristede kartofler
Rosastegt dyreryg med skovfogedsauce dertil grov kartoffelmos med bacon samt pærer og brombær sauteret i honning og nødder
Skovfogedens vildtgryde dertil kartoffelmos med bacon Salater og bagte rodfrugter
Marengs med chokoladecreme pyntet med efterårets bær dertil brombær / vanilieis
Pandekager med stikkelsbærkompot
Mazarinkage med brombærmousse
Forskellige oste med tilbehør
Pris Kr.: 498,00 pr. cou. Incl Levende musik til kl.: 01.00
Check ind fra kl. 14.00
Eftermiddags kaffe/the og gammeldags æble kage
Vildtbuffet med levende musik og dans til kl.: 01.00
Overnatning
Morgenbuffet
Pris Kr.: 1098,00 pr. person i dobbeltværelse
Kr.: 1398,00 pr. person i enkeltværelse