Konfirmation
Konfirmation
Festmenu
Festmenu
Tilbuddet er gældende i perioden: 13.04.16 – 17.04.17.
Kalvesteg med surt, sødt og waldorffsalat, brunede og hvide kartofler, 1⁄2 æble samt vildtflødesauce, hjemmelavet is
Pris pr. cou. kr. 198,00
(min. 2 personer. Serveres fra kl. 12.00 – 21.00)
(min. 2 personer. Serveres fra kl. 12.00 – 21.00)
BRYLLUP
Bryllupsarrangement
Sommer/efterår
Menu:
Oksefilet med årstidens garniture og kartoffel samt portvinssky
Bryllupsislagkage
Vine:
Hvidvin og rødvin ad libitum under forret og hovedret
Dessertvin skænket 1 gang til desserten
Øl og vand under middagen
Natmad:
Hotdogs
Oksefilet med årstidens garniture og kartoffel samt portvinssky
Bryllupsislagkage
Vine:
Hvidvin og rødvin ad libitum under forret og hovedret
Dessertvin skænket 1 gang til desserten
Øl og vand under middagen
Natmad:
Hotdogs
Pris pr. cou. kr. 698,00
(min. 20 cou.)
Fri bar i 2 timer til dansen med øl, vand og vin
Pris pr. cou. kr. 95,00
Kaffe/the og bryllupskage serveret om eftermiddagen
Pris pr. cou. kr. 85,00
Incl. brudesuiten uden beregning til brudeparret ved selskaber på min. 40 cou.
(min. 20 cou.)
Fri bar i 2 timer til dansen med øl, vand og vin
Pris pr. cou. kr. 95,00
Kaffe/the og bryllupskage serveret om eftermiddagen
Pris pr. cou. kr. 85,00
Incl. brudesuiten uden beregning til brudeparret ved selskaber på min. 40 cou.
Bryllupsarrangement - luksus
1 glas Charles Bailly brut, Rosé
Menu:
Duet af kold og varmrøget laks på dildrygeostcreme dertil crunch
Oksemørbrad med årstidens garniture og kartoffel dertil sauce bordelaise
Chokoladedrøm
Vine:
Hvidvin og rødvin ad libitum under forret og hovedret
Moscato d`Asti skænket 2 gange til desserten
Øl og vand under middagen
Kaffe/the og kransekage hjerter
Natmad:
Rullepølse og spegepølse med tilbehør
Lun leverpostej med bacon og champignon
Oste med frisk frugt
Duet af kold og varmrøget laks på dildrygeostcreme dertil crunch
Oksemørbrad med årstidens garniture og kartoffel dertil sauce bordelaise
Chokoladedrøm
Vine:
Hvidvin og rødvin ad libitum under forret og hovedret
Moscato d`Asti skænket 2 gange til desserten
Øl og vand under middagen
Kaffe/the og kransekage hjerter
Natmad:
Rullepølse og spegepølse med tilbehør
Lun leverpostej med bacon og champignon
Oste med frisk frugt
Pris pr. cou. kr. 768,00
(min. 20 cou.)
Fri bar i 2 timer til dansen med øl, vand og vin
Pris pr. cou. kr. 95,00
Kaffe/the og bryllupskage serveret om eftermiddagen
Pris pr. cou. kr. 85,00
Incl. brudesuiten uden beregning til brudeparret ved selskaber på min. 40 cou.
(min. 20 cou.)
Fri bar i 2 timer til dansen med øl, vand og vin
Pris pr. cou. kr. 95,00
Kaffe/the og bryllupskage serveret om eftermiddagen
Pris pr. cou. kr. 85,00
Incl. brudesuiten uden beregning til brudeparret ved selskaber på min. 40 cou.
SELSKABER
Forretter
min. 8 cou.
Røget laksetatar dertil hakkede rødløg, creme fraiche og kaviar
Pris pr. cou. kr. 95,00
Rejecocktail
Pris pr. cou. kr. 85,00
Tunmousse pyntet med rejer og kaviar
Pris pr. cou. kr. 68,00
Ananasring med hønsesalat
Pris pr. cou. kr. 68,00
Tarteletter med høns i asparges
Pris pr. cou. kr. 68,00
Varmrøget laks på salater med dilddressing
Pris pr. cou. kr. 88,00
Carpaccio af lufttørret okseinderlår dertil pesto, sylt og bruchetta
Pris pr. cou. kr. 88,00
Diverse legerede supper
Pris pr. cou. kr. 68,00
Pris pr. cou. kr. 95,00
Rejecocktail
Pris pr. cou. kr. 85,00
Tunmousse pyntet med rejer og kaviar
Pris pr. cou. kr. 68,00
Ananasring med hønsesalat
Pris pr. cou. kr. 68,00
Tarteletter med høns i asparges
Pris pr. cou. kr. 68,00
Varmrøget laks på salater med dilddressing
Pris pr. cou. kr. 88,00
Carpaccio af lufttørret okseinderlår dertil pesto, sylt og bruchetta
Pris pr. cou. kr. 88,00
Diverse legerede supper
Pris pr. cou. kr. 68,00
Alle forretter er med hjemmebagt brød og smør. Omstående menuforslag skal bestilles min. 8 dage i forvejen.
Frokostbuffet
min. 10 cou.
Hvide sild med Karry salat
Røde sild med capers
1⁄2 æg pyntet med rejer og kaviar
Pandestegt fiskefilet med remoulade og citron
Lille hakkebøf med spejlæg
Ribbenssteg med rødkål og surt
Gammelost med rå løg, sennep og sky
Skæreost
Røde sild med capers
1⁄2 æg pyntet med rejer og kaviar
Pandestegt fiskefilet med remoulade og citron
Lille hakkebøf med spejlæg
Ribbenssteg med rødkål og surt
Gammelost med rå løg, sennep og sky
Skæreost
Pris pr. cou. kr. 208,00
Hovedretter
min. 8 cou.
Kalvesteg surt, sødt og waldorffsalat, brunede og hvide kartofler samt vildfløde sauce
Pris pr. cou. kr. 178,00
Kalvesteg med årstidens garniture og kartoffel samt kalvesky
Pris pr. cou. kr. 178,00
Amerikansk culotte dertil bearnaise (bearnaise leveres ikke ud af huset) og bordelaise samt årstidens kartoffel og garniture
Pris pr. cou. kr. 268,00
Flæskesteg fra Grambogård med rødkål, svesker, brunede og hvide kartofler samt 1⁄2 æble og sauce
Pris pr. cou. kr. 198,00
Helstegt krondyrkølle med surt, sødt, waldorfsalat, brunede og hvide kartofler samt flødesauce – eller – med 3 slags årstidens garniture, kartoffel og skysauce
Pris pr. cou. kr. 218,00
Nakkesteg med årstidens garniture og kartoffel samt paprikasauce
Pris pr. cou. kr. 168,00
Dansk bøf med bløde løg, hvide kartofler, bøf sauce samt rødbeder
Pris pr. cou. kr. 135,00
Karbonade med grøntsager, hvide kartofler og smørsauce
Pris pr. cou. kr. 135,00
Oksemørbrad dertil årstidens grønt og kartoffel samt bordelaise
Pris pr. cou. kr. 258,00
Kalvemørbrad med årstidens grønt og kartoffel dertil rosmarinsky
Pris pr. cou. kr. 288,00
Stegt ål med enten stuvede kartofler eller hvide kartofler og persillesauce
Pris min. 2 cou. kr. dagspris
Paneret stegt flæsk med persillesauce dertil kartoffel og rødbeder
Pris pr. cou. kr. 148,00
Pris pr. cou. kr. 178,00
Kalvesteg med årstidens garniture og kartoffel samt kalvesky
Pris pr. cou. kr. 178,00
Amerikansk culotte dertil bearnaise (bearnaise leveres ikke ud af huset) og bordelaise samt årstidens kartoffel og garniture
Pris pr. cou. kr. 268,00
Flæskesteg fra Grambogård med rødkål, svesker, brunede og hvide kartofler samt 1⁄2 æble og sauce
Pris pr. cou. kr. 198,00
Helstegt krondyrkølle med surt, sødt, waldorfsalat, brunede og hvide kartofler samt flødesauce – eller – med 3 slags årstidens garniture, kartoffel og skysauce
Pris pr. cou. kr. 218,00
Nakkesteg med årstidens garniture og kartoffel samt paprikasauce
Pris pr. cou. kr. 168,00
Dansk bøf med bløde løg, hvide kartofler, bøf sauce samt rødbeder
Pris pr. cou. kr. 135,00
Karbonade med grøntsager, hvide kartofler og smørsauce
Pris pr. cou. kr. 135,00
Oksemørbrad dertil årstidens grønt og kartoffel samt bordelaise
Pris pr. cou. kr. 258,00
Kalvemørbrad med årstidens grønt og kartoffel dertil rosmarinsky
Pris pr. cou. kr. 288,00
Stegt ål med enten stuvede kartofler eller hvide kartofler og persillesauce
Pris min. 2 cou. kr. dagspris
Paneret stegt flæsk med persillesauce dertil kartoffel og rødbeder
Pris pr. cou. kr. 148,00
Omstående menuforslag skal bestilles min. 8 dage i forvejen.
Buffetarrangement
min. 10 cou.
Forret – vælg mellem:
Tunrand med salat pyntet med rejer dertil dilddressing
Skal med høns i asparges
Capaccio af okseinderlår med toppet med salat, sylt og parmesan
Pommes Rösti toppet med laksetatar dertil kaviar, hakkede rødløg og creme fraiche + pris pr. cou. kr. 15,00
Tunrand med salat pyntet med rejer dertil dilddressing
Skal med høns i asparges
Capaccio af okseinderlår med toppet med salat, sylt og parmesan
Pommes Rösti toppet med laksetatar dertil kaviar, hakkede rødløg og creme fraiche + pris pr. cou. kr. 15,00
Buffet:
Tyndsteg med årstidens kartoffel, mixed salat samt skysauce
Baconstegt kalkunbryst med stegte kartofler, grøntsags tærte og kålsalat + pris pr. cou. kr. 10,00
Tyndsteg med årstidens kartoffel, mixed salat samt skysauce
Baconstegt kalkunbryst med stegte kartofler, grøntsags tærte og kålsalat + pris pr. cou. kr. 10,00
Dessert – vælg mellem:
Islagkage på marengs nøddebund med bærouré
1⁄2 ananas med frugtsalat dertil råcreme + pris pr. cou. kr. 10,00
Desserttallerken bestående af chokoladekage is og bærpure + pris pr. cou. kr. 15,00
Nøddekurv med is, bærpure og frisk frugt
Islagkage på marengs nøddebund med bærouré
1⁄2 ananas med frugtsalat dertil råcreme + pris pr. cou. kr. 10,00
Desserttallerken bestående af chokoladekage is og bærpure + pris pr. cou. kr. 15,00
Nøddekurv med is, bærpure og frisk frugt
Pris pr. cou. kr. 288,00
Børn under 12 år pris pr. cou. kr. 168,00
2 retters menuer
min. 20 cou.
Wienerschnitzel med brasede kartofler, ærter, wienergarniture og smørsauce + Hjemmelavet islagkage
Pris pr. cou. kr. 198,00
Dansk bøf med bløde løg, hvide kartofler og surt + Pandekager med is
Pris pr. cou. kr. 178,00
Kalvesteg med årstidens grønt og kartoffel samt skysauce + Citronfromage
Pris pr. cou. kr. 195,00
Laksemousse på plukket salat med rødløg og tomat concassé Baconstegt kalkunbryst dertil garniture og kartoffel samt tomatsauce
Pris pr. cou. kr. 168,00
Landskinke med melon + Oste gratineret kotelet med kartofler og grøntsager
Pris pr. cou. kr. 168,00
Røget ørredfilet + Oksefilet dertil garniture og kartoffel samt sauce bordelaise
Pris pr. cou. kr. 218,00
Pris pr. cou. kr. 198,00
Dansk bøf med bløde løg, hvide kartofler og surt + Pandekager med is
Pris pr. cou. kr. 178,00
Kalvesteg med årstidens grønt og kartoffel samt skysauce + Citronfromage
Pris pr. cou. kr. 195,00
Laksemousse på plukket salat med rødløg og tomat concassé Baconstegt kalkunbryst dertil garniture og kartoffel samt tomatsauce
Pris pr. cou. kr. 168,00
Landskinke med melon + Oste gratineret kotelet med kartofler og grøntsager
Pris pr. cou. kr. 168,00
Røget ørredfilet + Oksefilet dertil garniture og kartoffel samt sauce bordelaise
Pris pr. cou. kr. 218,00
Desserter
min. 8 cou.
Diverse fromager
Pris pr. cou. kr. 58,00
Hjemmelavet islagkage med bærpure
Pris pr. cou. kr. 68,00
Isbombe med jordbærsorbet og bærpure
Pris pr. cou. kr. 68,00
Rubinsteiner kage
Pris pr. cou. kr. 78,00
Florentinerkurv med is, bærpure og frisk frugt
Pris pr. cou. kr. 78,00
Frugttærte med mazarinbund dertil vanilie creme fraiche
Pris pr. cou. kr. 78,00
Ostefad – 3 slags ost med tilbehør
Pris pr. cou. kr. 78,00
Desserttallerken med chokoladekage, vanilieis og bærpuré
Pris pr. cou. kr. 88,00
Pris pr. cou. kr. 58,00
Hjemmelavet islagkage med bærpure
Pris pr. cou. kr. 68,00
Isbombe med jordbærsorbet og bærpure
Pris pr. cou. kr. 68,00
Rubinsteiner kage
Pris pr. cou. kr. 78,00
Florentinerkurv med is, bærpure og frisk frugt
Pris pr. cou. kr. 78,00
Frugttærte med mazarinbund dertil vanilie creme fraiche
Pris pr. cou. kr. 78,00
Ostefad – 3 slags ost med tilbehør
Pris pr. cou. kr. 78,00
Desserttallerken med chokoladekage, vanilieis og bærpuré
Pris pr. cou. kr. 88,00
Omstående menuforslag skal bestilles min. 8 dage i forvejen.